Siirry sisältöön

Pitopalveluturku

Tilaisuudet toiveidesi mukaisesti

  • Etusivu
  • Menut
    • Häämenu
    • Saunamenut
    • Saaristolaismenu
    • Pitopöytä menu
    • Muistotilaisuusmenu 1
    • Menu 2
    • Menu 3
    • Perinteinen pitopöytämenu
    • Pikkujoulumenu
    • Yritysmenu
  • Kuvagalleria
  • Yhteistyö
  • Yhteystiedot
  • Ruokablogi

Ruokablogi

Julkaistu 02/03/202102/03/2021

Graavattua Benella kirjolohta

Graavattua Benella kirjolohta
4 hengelle Valmistusaika 30 minuuttia+ 1 vrk graavaantumisaika
Graavattu kirjolohi sopii alkupalaksi … Lue lisää

Julkaistu 02/03/202102/03/2021

Mustikka graavattua Benella siikaa

Mustikka graavattua Benella siikaa

Mustikka graavattua Benella Siikaa ja paistettua Siitakesientä
4 hengelle Valmistusaika 30 … Lue lisää

Julkaistu 02/03/202102/03/2021

Kataja savustettua Benella kirjolohta

Benella savukirjolohi

Kataja savustettua Benella kirjolohta, Dushesseperunaa, paistettuja juuressuikaleita ja punajuuritikkuja
4 hengelle valmistusaika 1,5tuntia… Lue lisää

Julkaistu 02/03/202102/03/2021

Paistetut kirjolohi medaljongit

Paistetut Kirjolohi medaljongit, sitruunamehulla maustettu ruohosipuli-tilli ranskankermakastike, paahdettuja perunoita ja juureksia
4 hengelle valmistusaika 1 … Lue lisää

Julkaistu 02/03/202102/03/2021

Benella kirjolohi sipsit ja siitakesienikastike

Pariloidut kirjolohisipsit, siitakesienikastike ja pottuvoita
4 hengelle valmistusaika 1 tunti
Pariloidut kirjolohisipsit on todella maukas … Lue lisää

Julkaistu 05/06/202002/03/2021

Maistuvaa kesäruokaa

Benella Kirjolohi tai Siika on suomalaisten kasvattamaa maukasta kalaa, joka maistuu maukkaalle ja on laadultaan … Lue lisää

Yhteystiedot

Sähköposti
kalle.talvinen@pitopalveluturku.fi

Puhelin:
040 585 5642

Tietoa meistä:

Olemme Maskulainen pitopalveluyritys

  • Facebook
  • Instagram