Graavattua Benella kirjolohta

Graavattua Benella kirjolohta
4 hengelle Valmistusaika 30 minuuttia+ 1 vrk graavaantumisaika
Graavattu kirjolohi sopii alkupalaksi ihan sellaisenaan saaristolaisleivän kera
ja voit myös paistaa pannulla kirjolohisipseiksi
Ainekset
N. 1 kg Benella kirjolohi
2 rkl merisuolaa
1 tl sokeria
n. 6 vartta tilliä
Ohje
Sekoita suola ja sokeri. Levitä sokeri-suolaseos kalan pinnalle
Lisää tilli varsineen kalan päälle
Kääri leivinpaperiin ja peitä vielä kelmulla
Laita kevyt paino kalan päälle
Anna graavautua jääkaapissa 1 vrk
Pyyhi kalan pinta. Leikkaa ohuiksi nahattomiksi viipaleiksi
Tarjoile hyvän saaristolaisleivän ja tillihakkeluksen kanssa